marți, 25 ianuarie 2011

Adorable dolls

Muuulte papusi japoneze facute sa schimbe lumea! papusile sunt realizate manual in totalitate si sunt prevazute cu ac de siguranta ptr a fi purtate ca brose. Detalii pe Breslo!
duminică, 23 ianuarie 2011

Noi fetite japoneze

Inca doua dintr-o serie lunga!
marți, 18 ianuarie 2011

Felt, fetru, filz...

Ultimele produse,  se regasesc pe Breslo.


joi, 6 ianuarie 2011

Buburuze, floricele...

Imi place enorm bratara mea cu buburuze si flori frozen!am adaugat si o multime de miracle beads, adica margelute care se vad superb pe intuneric! arata super la mana, e copilareasca si vesela si ma binedispune! totusi, ea apare in magazinul meu si o voi trimite cu drag celei care o doreste cu adevarat!
marți, 4 ianuarie 2011

Papusele japoneze

De ceva vreme am inceput sa lucrez cu fetru si recunosc ca imi place! zilele trecute am facut 4 papusi mititele, care au devenit brose si care arata minunat la orice tinuta!
Va prezint, deci, cele 4 fetite din Japonia, pe filiera germana...

duminică, 2 ianuarie 2011

Bijuterii personalizabile


Va prezint o idee noua: bijuteriile personalizabile! aveti persoane dragi pe care le-ati vrea mereu cu voi...chiar si in poze? copiii sunt fiintele cele mai dragi si merita sa ii purtam mereu cu noi! cerceii de azi poarta imaginile nepoteilor mei, la gat am un medalion cu baietelul meu, iar oferta mea e deocamdata limitata ca numar de cercei sau medalioane...totusi, daca e cineva interesat, am nevoie de poza sau pozele pe care le vrea personalizate si acestea vor aparea intr-o frumoasa pereche de cercei sau intr-un medalion!
Deasupra pozelor am atasat o sticla cu efect de lupa, iar cerceii sunt din cupru antichizat!

S-ar putea sa iti placa si...

Related Posts with Thumbnails